Kaasfondue met Italiaanse kruidenkaas (Villa Nella)

U kunt natuurlijk het recept van de basis-fondue gebruiken en de kaas vervangen door de kruidenkaas, echter in combinatie met de bouillon komt de smaak beter tot zijn recht. Combinatie voor 3-4 personen :

Smelt de boter in de fonduepan en roer er de bloem doorheen tot een roux. Voeg de bouillon al roerende toe tot er een glad gebonden saus ontstaat en roer hier vervolgens de melk doorheen. Voeg hier in kleine delen al roerend de geraspte Villa Nella en de geraspte Huizer Romig Belegen doorheen tot deze geheel is gesmolten.

U kunt deze fondue ook gebruiken als lekkere kruidige kaassaus voor over andere gerechten.

Ingrediënten:

· 300 gram Villa Nella Tomaat-Olijvenkaas

· 300 gram Huizer Romig Belegen

· 4 dl bouillon

· 50 gram bloem

· 50 gram boter

· 1 dl melk of koffieroom

www.tonnardkaas.nl

Bookmark and Share
standaardfondue

Recepten

Kruidenkaas Fondue